Ochrana osobních údajů (GDPR)

 

Informační povinnost

Společnost ITS Office Technology, s.r.o. Vás tímto informuje o zpracování vámi poskytnutých osobních údajů v níže uvedeném rozsahu, ve smyslu Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).
 

Účel zpracování - zákazníci:


Komunikace se zákazníky Zpracovávané osobní údaje:

Jméno a příjmení, Telefon, E-mail, Pozice ve společnosti
 

Zákonný důvod a doba uložení:

  • Komunikace se zákazníkem , doba uložení: 365 dní.
    Doba uložení je dána aktivitou obchodního partnera. Po ukončení spolupráce kontaktní údaje mažeme, nejdéle po 1 roce.
  • Helpdesk - technická podpora , doba uložení: 1095 dní.
    Zpracování záznamu do helpdesku na základě smlouvy o tech. podpoře.
 

Příjemci osobních údajů:

Vaše osobní údaje mohou být předávány následujícím příjemcům:
  • INTERNET CZ, a. s. - FORPSI - emailový server webhostingu
    zpracovatel
  • 2H C.S. s.r.o.
    zpracovatel
 

Předávání do zahraničí:

Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.
 

Kontaktní údaje správce:

ITS Office Technology, s.r.o.,
Šumbarská 337/45,
Havířov - Dolní Suchá 735 64,
IČ: 28645961

Jesionková Veronika,
Email: info@itsoffice.cz,
Telefon: 773 885 883
 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • vznést námitku proti zpracování
  • na přenositelnost údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Za společnost ITS Office Technology, s.r.o., Petr Vonzino


 

Informační povinnost

Společnost ITS Office Technology, s.r.o. Vás tímto informuje o zpracování vámi poskytnutých osobních údajů v níže uvedeném rozsahu, ve smyslu Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).
 

Účel zpracování - dodavatelé:

 

Zpracovávané osobní údaje:

Jméno a příjmení, Telefon, E-mail
 

Zákonný důvod a doba uložení:

  • Komunikace s dodavatelem , doba uložení: 365 dní.
    Doba uložení je dána aktivitou obchodního partnera. Po ukončení spolupráce kontaktní údaje mažeme, nejdéle po 1 roce.
 

Příjemci osobních údajů:

Vaše osobní údaje mohou být předávány následujícím příjemcům:
  • INTERNET CZ, a. s. - FORPSI - emailový server webhostingu
    - zpracovatel
 

Předávání do zahraničí:

Vaše osobní údaje nebudou předávány do zahraničí.
 

Kontaktní údaje správce:

ITS Office Technology, s.r.o.,
Šumbarská 337/45,
Havířov - Dolní Suchá 735 64,
IČ: 28645961

Jesionková Veronika,
Email: info@itsoffice.cz,
Telefon: 773 885 883
 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • vznést námitku proti zpracování
  • na přenositelnost údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Za společnost ITS Office Technology, s.r.o., Petr Vonzino

 
Soubor ve formátu application/pdf

Ochrana osobních údajů

Typ souboru: *.pdf | Velikost souboru: 999KB | Počet stažení: 162x

Přehled starších článků | Autor: Dooffy Design | Počet přečtení: 698x


Kontakt

ITS Office Technology, spol. s.r.o.
Těšínská 288
Šenov 739 34
Česká republika

Mobil:   +420 773 885 883
Tel:        +420 597 723 103
Fax:       +420 597 723 102

E-mail: info@itsoffice.cz

www.itsoffice.cz

 
ITS Office